Bio Bio aconsegueix exportar plats preparats ecològics a Catalunya

Més de 10 quilos de trinxat han traspassat la frontera

La cuina central de Bio Bio de la Fundació Bomosa ha aconseguit exportar amb èxit més de 10 kg de trinxat d’Andorra i es converteixen així en la primera empresa d’exportació de plats preparats ecològics fora del Principat. 

Després de mesos de feina, i amb el suport permanent del departament d’Agricultura i la Duana andorrana, s’ha aconseguit superar les limitacions logístiques i burocràtiques per exportar els plats ecològics a Catalunya, concretament a una empresa que es dedica a la distribució d’aliments als principals centres hospitalaris catalans. 

L’objectiu és obrir mercat a l’exterior, a banda de subministrar, com ja s’està fent, a diferents punts de restauració del país. En aquesta primera ocasió, s’ha exportat trinxat d’Andorra elaborat amb productes de proximitat i la intenció és poder exportar altres receptes. 

El menjar preparat és 100% ecològic i s’envasa de manera que permet ser transportat i distribuït als diferents centres. Bio Bio disposa de la certificació europea de productes ecològics per Ecocert i també disposa dels coneguts segells de 'Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra' i 'Recepta Tradicional' concedits del departament d’Agricultura del Govern d’Andorra.