Boye veu un "escàs respecte al dret a la defensa"

Creu que la situació que està vivint Silvestre és de "total desproporció"

Existeix “un escàs respecte al dret a la defensa”. Així ho considera l’advocat Gonzalo Boye, que ha assumit la defensa de Josep Anton Silvestre, a nivell internacional, en relació a la recusació que ha presentat contra el president del Tribunal de Corts en el marc de la causa BPA. Boye ha destacat que ja s’han activat els mecanismes internacionals per defensar els drets fonamentals de Silvestre, ja que considera que la situació que s’està donant amb el lletrat és “anòmala”.

Boye ha destacat que el que està vivint Silvestre és una situació de “total desproporció” i que per això s’ha decidit recórrer als mecanismes internacionals, que “existeixen”, per poder defensar els seus drets, tot i que no ha volgut concretar de quins es tracta.

El popular advocat xilè ha remarcat que no és normal que Silvestre estigui sent amenaçat i que fins i tot se l'increpi per demanar la recusació del tribunal i també remarca que aquesta situació s’estigui donant i es vegi, des de les instàncies judicials, com a normal quan no ho és, ja que ha remarcat que en qualsevol país un advocat ha de poder mostrar-se contrari a la composició d’un tribunal sense que això tingui conseqüències per a la seva persona.