Detinguda una treballadora de la CASS per irregularitats comptables

La parapública va detectar anomalies durant els controls regulars i ho va denunciar a la policia

El president del consell d'administració de la  CASS Jean - Michel   Rascagneres , ha confirmat que la policia ha detingut aquest dimecres una persona que treballa a l'àrea de finances i administració de la parapública per cometre, presumptament, irregularitats comptables. Segons ha pogut verificar l'ARA, la detinguda és una dona.

La  CASS  ha informat aquest migdia que, "en seguiment dels controls pertinents, s'ha pogut constatar la comissió d'irregularitats comptables i suposadament imputables a un treballador de la  CASS ". Per tant, la parapública ha considerat "convenient presentar la denúncia corresponent a les autoritats competents".  Rasganeres  ha explicat que la  CASS  realitza controls periòdics dels seus comptes i en constatar anomalies ho van denunciar a la policia. La policia ha actuat sota les instruccions de la fiscalia. El president de la parapública ha insistit que "la policia no s'ha  personat  a la seu de la  CASS  en horari laboral" i que la treballadora tampoc va ser detinguda al seu lloc de treball.

Rascagneres  ha garantit que la  CASS  seguirà la investigació i "instarà les accions escaients en reclamació d el seu perjudici , si s'escau". "Volem ser molt respectuosos i curosos", ha afegit, i "seguint amb la nostra política de transparència  seguirem  informant, però només dels fets reals".