El CDR Andorra participa a la manifestació pels drets i les llibertats

Membres del Comitè de Defensa de la República al Principat es desplacen a Barcelona i despleguen una pancarta per demanar l'alliberament dels presos polítics catalans

Andorra també s'ha fet present, aquest diumenge, a la manifestació pels drets i llibertats que s'ha celebrat a Barcelona, organitzada per l'Espai Democràcia i Convivència. Centenars de milers de persones han omplert l'avinguda Paral·lel de la capital catalana, la plaça Espanya i els carrers adjacents. Des de molt abans de l'hora oficial de l'inici de la mobilització, les 12.30 hores, els carrers ja eren una riuada de gent, on predominava el color groc dels llaços, les samarretes i les pancartes que reclamaven la llibertat dels presos polítics, la fi del 155 i la independència. I entre aquestes, se n'ha pogut veure una que portava segell andorrà.

Membres del Comitè de Defensa de la República (CDR) a Andorra, constituït fa pocs dies, s'han desplaçat fins a Barcelona per solidaritzar-se amb els presos polítics catalans i els seus familiars i exigir el seu alliberament. A la pancarta que han passejat durant el recorregut de la manifestació s'hi podia llegir una única paraula en lletres ben grans: llibertat. La concentració ha aplegat unes 750.000 persones segons l'organització, mentre que la Guàrdia Urbana ha xifrat la participació en 315.000.  

Des de l'Alt Urgell també ha sortit un autobús, aquest diumenge al matí, cap a Barcelona, amb persones que s'han volgut unir a la manifestació per la llibertat.

A més, el CDR de l'Alt Urgell va fer una crida a tots els CDR del Pirineu per unir-se en un mateix punt a la manifestació.

El CDR de la Cerdanya tampoc s'ha perdut la gran cita.