La CEA entrega 3.100 euros a l'escola de Meritxell

El centre destinarà tots aquest diners per un nou projecte per potenciar la inserció laboral dels alumnes a través de la creació d'un càtering

La Conferència Empresarial Andorrana (CEA) ha entregat a l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM) un xec de 3.100,75 euros, corresponent a la recaptació econòmica que es va dur a terme durant la gala d'entrega de premis de la CEA i a la fila zero que es va habilitar per a donacions econòmiques. L'escola destinarà tots aquest diners per un nou projecte per potenciar la inserció laboral dels alumnes a través de la creació d'un càtering.

Segons ha explicat la presidenta de la junta rectora d'EENSM, Maria Pilar Díez, aquest projecte es posarà en marxa a principis de l'estiu amb un total de sis alumnes implicats. L'objectiu és aconseguir que l'empresa de càtering funcioni per donar feina al màxim de gent possible i que no generi despeses per a l'escola. “És molt important potenciar una inclusió des de ben petits perquè quan entren al mercat laboral és molt més complicat trobar feina”, ha destacat Díez.

El president de la CEA, Xavier Altimir, que ha estat l'encarregat d'entregar el xec, ha valorat positivament que els diners es destinin a la creació d'una nova empresa que ajudi a la inserció laboral.