Caldea dona veu als infants

El centre termoludic s'uneix a la campanya d'Unicef Andorra i organitza un debat entre els nens i nenes en el marc del Dia mundial de la infància

En el marc de la celebració del Dia mundial de la infància, Caldea ha reunit un grup d’infants per debatre els principals temes d’interès de la companyia on treballen els seus pares. Segons informa el centre termolúdic, els nens i nenes convocats a la sessió han aportat idees per fer de Caldea un espai més atractiu encara pels infants, i a més, han encoratjat a la companyia a reforçar les accions encaminades a protegir el medi ambient i han proposat que se substituïssin tots els gots de plàstic i els consumibles d’un sol ús per material fet amb paper ecològic.

No és la primera vegada que Caldea i Unicef col·laboren plegats en causes solidàries, ja que anualment Caldea entrega a l’organització 0,50 euros per a cada entrada de resident a Andorra que es ven al llarg de l’any. Ara bé, sí que és el primer cop que Caldea i Unicef uneixen forces d’una manera tan original i divertida.

A més, per immortalitzar aquesta acció amb Unicef, Caldea ha enregistrat un vídeo curt en què es veu cada nen i cada nena en el lloc que correspondria al seu progenitor, ocupant càrrecs interns de l’empresa. 

Sota el lema #KIDSTAKEOVERBUSINESS, Unicef organitza a escala global una sèrie d’accions per donar veu als infants del primer món perquè s’expressin lliurement amb relació als temes de major interès de les empreses a canvi que aquestes es comprometin a donar-los la llibertat de prendre decisions per si sols. D’aquesta manera, nens i nenes de tot el món assumeixen les funcions dels seus pares que ocupen càrrecs en àmbits com la política, els negocis, els mitjans de comunicació, l’esport i l’entreteniment per donar el seu suport als més d’un milió d’infants que no estan escolaritzats i mancats de protecció.