Caldea bat rècords d'afluència per Setmana Santa

El 31 de març va ser el dia que més entrades s'han venut en una jornada al termolúdic, i Inúu va registrar el seu màxim històric de visitants 

Caldea ha registrat una Setmana Santa de rècord. Des del dilluns 26 de març fins al dilluns 2 d'abril, el centre termolúdic ha rebut un total de 17.365 visitants, xifra que suposa un increment de visites del 14% i una important millora dels ingressos obtinguts en relació a la Setmana Santa de l'any passat.

L'equipament ha informat que des del Dijous Sant fins al diumenge 1 d'abril, el centre va superar les 2.000 visites diàries i, tant el divendres 30 com el diumenge 1, Caldea va rebre uns 3.000 visitants al dia.

El millor dia de tot el període vacacional va ser el dissabte 31, jornada en què Caldea va rebre 3.618 clients: 3.063 al termolúdic i 555 a Inúu, obtenint un rècord històric d'entrades venudes en un dia i, en concret, assolint un nou rècord de visitants a Inúu.

Segons l'empresa, la clau de l'èxit ha estat "un calendari més favorable, una meteorologia que convidava a la realització d'activitats 'indoor' i, sobretot, una experiència ampliada amb nous espectacles, tractaments i tallers i una gastronomia variada".