Caldea tanca l'estiu amb un ingrés rècord de 4,3 milions d'euros

L’spa termal ha rebut 108.000 visitants, 5.700 més que en la temporada anterior i ha obtingut un 11,5% més d'ingressos

Caldea tanca l’estiu amb un total de 108.000 clients, 5.700 més que del juny a l’agost de l’any passat, el que representa un augment del 5,5% en el nombre visitants. Aquest increment, juntament amb la millora del preu mig de les entrades i del rendiment de la venda de serveis complementaris (tractaments i restauració) han suposat un ingrés rècord de 4,3 milions d’euros, un 11,5% més que en el mateix període de l’any anterior.

Els bons resultats han estat assolits gràcies al perfeccionament de l’estratègia de màrqueting i comercial, orientada a protegir el preu mig de les entrades i a reforçar la venda de tractaments i de restauració, i a la implementació d’un nou model d’operacions més lleuger i àgil, comenten des del termolúdic. En aquesta línia, s’ha ampliat el calendari de tallers 'wellness' gratuïts i s’han ofert diversos espectacles de música en directe, jocs de llums i d’aigua i danses urbanes, així com un còctel de franc servit per un equip de coctelers acrobàtics a la terrassa d’Inúu

La nova llacuna panoràmica: a punt per la temporada d’hivern

Caldea començarà la temporada d’hivern 2019-20 amb l’estrena d’una llacuna panoràmica. La nova atracció, que sobresortirà de la terrassa exterior i s’elevarà prop de deu metres sobre el riu Valira, tindrà una secció transparent, tant del fons com dels laterals i estarà equipada amb llits de bombolles i altres jocs d’aigua. Aquest nou espai aquàtic exterior, amb capacitat per almenys 50 persones, serà adequada per a tos els públics i permetrà als visitats gaudir de les vistes, tal i com ha anunciat Caldea en un comunicat.