Canvis en les freqüències de TDT al Pas de la Casa

La intervenció es farà la matinada de dimecres a dijous i també afectarà pobles de la parròquia de Canillo

Els treballs del canvi de freqüència de la TDT, que exigeix la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU), afectaran la matinada de dimecres a dijous les zones del Pas de la Casa, Ransol, Soldeu, el Tarter, l’ Aldosa i Incles. Aquests treballs comportaran un tall d’unes dues hores en l’emissió de varis canals mentre duri la intervenció, a part dels canals afectats per aquesta resintonització.

Les cadenes de TDT que canviaran de freqüència seran Esports3, Euronews, TV5 Monde i Pirineus TV. A més, aquesta modificació s’aprofitarà també per permetre l’arribada d’Andorra Televisió en alta definició ( HD).

Per a poder veure aquests cinc canals a partir del canvi, els edificis de pisos hauran de realitzar un petit ajustament en l’antena col·lectiva, mentre que als habitatges unifamiliars tan sols hauran de fer una resintonització dels canals de la TDT. La resta de zones del país s’anirà canviant progressivament durant el mes d’octubre. Es pot trobar el calendari de canvis i l’explicació del projecte al web www.tdt2019.ad.