Canvis a les freqüències de TDT en tres parròquies d'Andorra

La intervenció es farà la matinada de dilluns a dimarts i afectarà Andorra la Vella, Escaldes – Engordany, La Massana, Santa Coloma, Sispony, Anyós, El Serrat, Llorts, Vila i Juberri

La companyia de telecomunicacions Andorra Telecom continua actualitzant les freqüències de TDT que exigeix la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU). La matinada de dilluns a dimarts es portaran a terme diferent canvis que afectaran les zones d' Andorra la Vella, Escaldes – Engordany, La Massana, Santa Coloma, Sispony, Anyós, El Serrat, Llorts, Vila i Juberri. Aquests treballs comportaran un tall d'unes dues hores en l'emissió d'alguns canals mentre duri la intervenció, a part dels canals afectats per aquesta re-sintonització.

Els canals de TDT que canviaran de freqüència seran Esports3, Euronews, TV5 Monde i Pirineus TV. Aprofutant aquestes modificacions, s'actualitzarà el sistema per permetre l'arribada d'Andorra Televisió en alta definició (HD).

A partir del canvi, per poder veure els cinc canals, caldrà fer un ajustament a l'antena col·lectiva, pel que fa al cas dels edificis de pisos i els habitatges unifamiliars tan sols hauran de fer una r e-sintonització dels canals de la TDT.

Andorra Telecom té previst anar modificant els canals a la resta del país de manera progressiva durant el mes d'octubre.