La jutge Carmen Lamela demana a Besolí una fiança de 73,3 milions

Si no ho fa en un termini de 24 hores se li embargaran els seus béns

La jutge de l'Audiència Nacional Carmen Lamela ha acordat obrir judici oral contra l'expresident del Barça Sandro Rosell, la seva dona i quatre persones més per delicte continuat de blanqueig de capitals i delicte d'organització criminal per haver comès un delicte greu en el marc de l'anomenada operació Rimet. Entre ells, l'expolític lauredià Joan Besolí, també implicat en el cas i a la presó juntament amb Rosell.

Per a Besolí, Lamela ha imposat una fiança de 73,3 milions d'euros per assegurar les possibles responsabilitats que es puguin derivar de la futura sentència. Si no fa efectiva aquesta quantitat en un termini de 24 hores, se li embargaran els seus béns per cobrir les fiances.

Pel que fa a la resta de persones investigades en el cas, la fiança de Rosell ascendeix fins als 76,8 milions; la de Pedro Andrés Ramos i Marta Pineda (la dona de Rosell) és de 66,6 milions; i de 53,3 milions per a Shahe Ohannessian i José Colomer.

La jutge ha acordat mantenir la situació personal dels investigats ja que no han variat les circumstàncies que van motivar la seva situació actual.