Catorze propostes i 390 places per als campus esportius de Setmana Santa de la capital

Les activitats de danses urbanes i judo s’incorporen com a novetat

El Campus esportiu Luanvi, adreçat a infants i joves d’entre 6 i 15 anys durant les vacances escolars de Setmana Santa, obre aquest dilluns les inscripcions. En aquesta edició s’ofereixen 390 places distribuïdes en dos torns (del 15 al 18 d’abril el primer i del 23 al 26 d’abril el segon) i catorze disciplines esportives diferents, segons informa el comú d'Andorra la Vella en un comunicat. Des de futbol fins a bàsquet, kung-fu, handbol, hoquei, natació, atletisme, ball esportiu, gimnàstica rítmica, patinatge, vòlei platja, danses urbanes i judo (les dues darreres s’incorporen com a novetat).

En tots els campus l’infant practica tres hores diàries l’esport escollit i tres més d’altres activitats esportives i recreatives. L’horari de les activitats és de 9.15 a les 17.30 hores. El preu participar-hi és 75 euros per torn i s’ofereix un descompte del 25% per les famílies que hi inscriguin més d’un fill. El servei de menjador està inclòs en la tarifa. En paral·lel, també es posa en marxa un servei de ludoteca entre les 18 i les 19.30 hores a un preu de 5 euros per torn. El campus de bàsquet és gratuït per a les nenes en el marc de la campanya #herworldherrules impulsada per la Federació Andorrana de Basquetbol.

El comú d’Andorra la Vella, a través del departament de Social, ofereix un programa d’ajudes per aquelles famílies que ho necessitin. El campus està organitzat pel departament d’Esports amb la col·laboració del Govern i catorze entitats esportives del país. Les inscripcions es poden formalitzar fins l’11 d’abril a través del web www.andorralavella.ad/inscripcions.