Centenars d'infants reben Melcior, Gaspar i Baltasar a Ordino

Tant Ses Majestats com el cònsol major d'Ordino desitgen que hi hagi "molta neu"

Els Reis Mags d'Orient han estat rebuts aquest dissabte per centenars d'infants a Ordino. La comitiva reial ha començat el seu recorregut a la Casa Pairal, on han visitat els padrins i des d'on han sortit en direcció a l'Andorra Congrés Centre Ordino (ACCO), passant pel carrer Major. A l'arribada al centre de congressos han estat rebuts tant pels cònsols de la parròquia com per molts infants il·lusionats i emocionants en veure els reis de prop.

Des de l'entrada del centre de congressos i fins a l'escenari els reis eren aturats a cada pas pels nens, que volien o bé abraçar-los, parlar amb ells o fins i tot fer-se una fotografia de record. Tot seguit, Melcior, Gaspar i Baltasar han assistit a la representació d''Els Pastorets', una actuació que han ofert els infants de la parròquia i que ha estat acompanyada pel Grup Artístic d'Ordino i la Coral Casamanya.

El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, ha destacat que "cada vegada hi ha més participació" en aquesta festa, la qual cosa els satisfà. Pel que fa als seus desitjos, ha destacat que demana als Reis "molta neu, que la necessitem" i que siguem "més solidaris" i també que es comenci l'any i s'acabi "amb il·lusió".

Els Reis han dit als infants que també desitgen que hi hagi molta neu i que han de ser conscients que potser no els podran portar tot el que han de demanar, ja que han de repartir molts regals. També els ha recordat que aquesta nit han d'anar a dormir "ben d'hora, ben d'hora".

Des de l'ACCO, Melcior, Gaspar i Baltasar s'han dirigit cap a l'església parroquial, per fer l'adoració del nen Jesús i un cop a la plaça Major han compartit tortell i xocolata amb tothom. Finalment s'han acomiadat de la parròquia des del balcó del comú vell, fent caure una pluja de caramels.