Conxita Marsol convidada a Viana do Castelo

La població portuguesa celebra les festes de la Romaria de Nossa Senhora d’Agonia

La cònsol major d'Andorra la Vella,  Conxita Marsol va ser rebuda oficialment, el passat divendres, per José Maria Costa, president de la Cambra Municipal de Viana do Castelo, el que seria el comú andorrà, amb motiu de les festes de la  Romaria de Nossa Senhora d'Agonia.

Marsol va destacar en el seu parlament que una tercera part dels portuguesos que viuen a Andorra ho fan a la capital i que per a ella "ha estat un plaer conèixer de primera mà els orígens i tradicions de la regió de l' Alto Minho" segons indica un comunicat enviat per comú d' Andorra la Vella.

Marsol ha estat acompanyada pel director del grup de folklore Casa de Portugal d'Andorra,  Jose Luis Carvalho, amb qui van tenir l'ocasió de saludar a un bon nombre de residents a Andorra desplaçats aquests dies a la seva ciutat d'origen per participar en les festes.

La cònsol majorl va poder veure el passat divendres la Desfilada de la Mordomia i dissabte el Cortejo das Festas d'Agonia, una desfilada multitudinària amb folklore i música i que aplega desenes de milers de persones a la població portuguesa.