The Cloud, símbol de la protesta

Els manifestants que s'han aplegat aquest dimecres al vespre a la parcel·la on s'havia de construir l'edfici han mostrat el seu rebuig cap a les mesures adoptades pel Govern

El sentiment que s'ha respirat aquest dimecres al vespre a la parcel·la on s'havia d'aixecar l'edifici The Cloud ha estat unànime, rebuig a les mesures adoptades pel Govern. Tot i el fred que han patit els assistents, que han pogut escalfar el cos amb un brou calent facilitat per l'organització, les consignes han estat les mateixes que en la manifestació anterior: "Tots som Andorra", "Andorra és un país feudal" o "Votarem". No és la primera vegada que alguns dels participants que han assistit surten al carrer per defensar els seus drets. Tots ells coincideixen en què la manera correcta per reconvertir aquesta situació és sortir al carrer i fer-se veure. D'aquesta manera, esperen que DA se n'adoni que "qualsevol governant que es posa en contra dels treballadors està cometent un error", ha assegurat un dels manifestants. "El que demostra DA és que ha fracassat amb el diàleg social i la societat", ha prosseguit, ja que la voluntat de totes les persones que s'han aplegat és que "els polítics, que tenen la missió d'escoltar el ciutadà, estiguin disposats a escoltar-lo".

Una altra de les entrevistades, que forma part de l'àmbit educatiu, ha manifestat que gairebé la totalitat de les esmenes que han proposat han estat refusades. "L'únic que volem és que ens escoltin", ha dit, i ha expressat el seu desig perquè la plaça de The Cloud sigui "algun dia el símbol d'una protesta sindicalista".

D'altra banda, també hi han estat presents representants del sindicat de treballadors del comú de la Massana, que han volgut recolzar la manifestació. "No hi ha una voluntat de negociar" i "sabem que volen imposar però no accepten cedir", han argumentat. A més, han assegurat que dins del mateix executiu hi ha persones que refusen l'aprovació immediata d'aquestes lleis.

Tot i això, alguns dels manifestants també han assegurat que, arran de l'última concentració, "el Govern s'ha posat les piles però tard, com sempre". La pujada del sou base ha estat una mesura de la qual s'han felicitat, tot i que "hem hagut d'esperar que passés això per veure-ho". "Si no sortim al carrer i protestem, no hi ha manera que aquest Govern faci alguna cosa", ha finalitzat.