Darrers detalls per a l'estrena de 'Rebel'

L'equip del Cirque du Soleil ja està a Andorra i comencen a fer els assajos conjunts

Ja està gairebé tot a punt perquè l'escenari del Parc Central aculli l'espectacle 'Rebel' del Cirque du Soleil. A falta de només quinze dies perquè tingui lloc l'estrena, aquest divendres s'ha donat la benvinguda a tot l'equip que farà possible la posada en marxa d'aquest esdeveniment. El director de Producte i Nous Projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres, ha donat la benvinguda als artistes i al personal tècnic implicat en aquest projecte. Una trobada informal que ha servit per donar a conèixer Andorra als artistes, els objectius de l'espectacle i per presentar els membres de cada equip.

En concret, l'espectacle comptarà amb un total de 25 artistes de divuit nacionalitats diferents i 46 persones del cos tècnic i artístic del Cirque du Soleil. Així mateix i durant tots els dies d’espectacle, més de 80 persones del país (entre personal d’Andorra Turisme, voluntaris, seguretat, restauració i personal mèdic, entre d'altres) vetllaran pel bon desenvolupament de l'espectacle.

Des d'aquest mateix divendres, els artistes ja comencen a assajar conjuntament les cançons i tots els números acrobàtics que es podran veure a 'Rebel'. A més, s'ha iniciat la construcció de les graderies mentre es realitzen els darrers retocs a l’escenari. El recinte que acollirà l'espectacle del Cirque du Soleil estarà enllestit en els propers dies.