Detenen un noi de 20 anys per amenaçar amb ganivets de cuina dos companys de pis

La policia ha detingut quatre homes per possessió de drogues, i dos homes i dues dones per maltractaments en l’àmbit domèstic

La policia ha detingut aquest cap de setmana a Andorra la Vella un noi resident de 20 anys, com a presumpte autor dels delictes contra la llibertat i la funció pública. Els agents van ser requerits en un domicili familiar, ja que la persona detinguda hauria amenaçat verbalment i esgrimint varis ganivets de cuina contra dos companys de pis, segons el relat de la policia. En el moment d’intervenir els agents del cos, el detingut hauria tingut unes reaccions desproporcionades.

El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 23 persones durant aquesta darrera setmana (del 4 al 10 de novembre). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (4), contra el patrimoni (2), contra la seguretat del trànsit (8) i altres delictes (9).

En aquest darrer àmbit, destaca també la detenció a Canillo aquest cap de setmana d’un home resident de 41 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva. La policia va detenir aquesta persona perquè estava caçant sense disposar del permís d’armes, previ requeriment del Cos de Banders.

A més, la policia ha detingut quatre homes per possessió de drogues (cocaïna, marihuana i haixix), tres dels quals a la frontera del riu Runer quan intentaven accedir al Principat amb el seu vehicle particular (2) i en un autobús de línia regular (1). El quart home va ser detingut a Andorra la Vella en un control preventiu a la via pública.

Per últim, el cos d’ordre ha detingut dos homes i dues dones per maltractaments en l’àmbit domèstic. En el primer cas, per maltractar la seva parella; en el segon, per amenaçar i agredir lleument la seva mare; en el tercer, per una agressió lleu de parella i, en el quart, per una agressió de parella.