Detenen un conductor que havia estat condemnat penalment a la retirada del permís

La policia va arrestar també un home resident de 20 anys per consumir cocaïna a la via pública

La Policia va detenir la setmana passada a un home no resident de 35 anys com a presumpte autor d'un delicte contra l'administració de justícia. El detingut, havia estat condemnat penalment a la retirada del carnet de conduir per un delicte contra la seguretat del trànsit. Tot i l'ordenança interposada contra l'infractor, aquest va seguir conduint com feia normalment fins al moment de la seva detenció a la Massana.

El Cos de Policia ha procedit a la detenció d'un total de 25 persones en la setmana compresa entre el 15 i el 21 d'abril. D'aquestes 25 detencions, 8 eren per delictes contra la salut pública, 16 contra la seguretat del trànsit i 1 per altres tipus de delictes.

El cos d'ordre, ha detingut aquest cap de setmana a un total de 12 conductors que circulaven sota la influència de l'alcohol. D'entre tots ells, 3 van ocasionar accidents amb diversos danys materials. La resta, van ser interceptats durant el transcurs de campanyes de prevenció i parades habituals per infraccions del codi de circulació.

La policia va detenir també la matinada de diumenge a Andorra la Vella, a un home resident de 20 anys per consumir cocaïna a la via pública. D'altra banda, la matinada de dissabte, dos homes van ser detinguts quan intentaven accedir al Principat amb 0,6 grams de cocaïna. També, a les 18.15 hores del dimecres 17 d'abril, a la frontera del riu Runer, un home no resident de 36 anys va ser detingut per possessió d'1,3 grams de cocaïna i 8,4 grams d'haixix quan accedia al Principat en un turisme, sent aquesta la confiscació més important de la setmana.