Detenen un home intentant entrar heroïna al Principat

Dos residents acusats d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar

El Cos de Policia ha detingut en la darrera setmana un total de 19 de persones. Les detencions s'han dut a terme per presumptes delictes contra la salut pública (3), contra el patrimoni (2), contra la seguretat del trànsit (6) i altres delictes (8).

Una de les detencions més destacades es va produir el 20 d'agost a la frontera del Riu Runer, quan un home no resident de 37 anys va ser enxampat en possessió d' 11,8 grams d'heroïna, 8,6 grams d'haixix i 8,5 grams de marihuana mentre accedia al Principat en un turisme particular. Aquest mateix dia, també van ser detingudes dues persones més per possessió de marihuana, cocaïna, MDMA i haixix.

D'altra banda, al Pas de la Casa, van ser detinguts dos homes no residents de 30 i 39 anys com a presumptes autors de furt de mercaderia. Els autors dels fets, van sostreure 30 cartons de tabac per valor de 878 euros.

Pel que fa a delictes contra la seguretat viaria, la policia ha efectuat un total de sis detencions. D'entre totes elles, cinc van donar positiu en alcohol i un en control de tòxics salivals.

Durant aquest cap de setmana, va haver-hi també diverses detencions per delictes contra la integritat física. A Andorra la Vella, una dona i un home residents de 23 i 34 anys respectivament, van ser detinguts per un presumpte delicte de maltractament en l'àmbit familiar.