Detenen dos no residents al Pas per contraban de tabac per valor de 8.000 euros

La policia ha detingut una vintena de persones durant la darrera setmana

La policia ha detingut aquest cap de setmana una dona i un home no residents de 47 i 62 anys respectivament a la frontera del Pas de la Casa, com a presumptes autors d’un delicte contra l’ordre socioeconòmic. En el marc d’un dispositiu de vigilància efectuat per membres del Servei de la Duana Andorrana en un carrer de la vila encampadana, la policia deté aquestes dues persones, ja que havien carregat en un turisme la quantitat de 224 cartrons de tabac de pipa (56 quilograms, valorat en 7.896 €), sense disposar de la llicència de mercaderia sensible per transportar-la.

El Cos de Policia ha procedit a la detenció de vint persones durant aquesta darrera setmana (del 2 al 8 de setembre). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (2), contra la seguretat del trànsit (13) i altres delictes (5).

Pel que fa als dos detinguts per delictes contra la salut pública, es tracta d’un home resident de 41 anys, que va ser detingut dijous passat a Canillo per tenir en possessió 130,30 grams de marihuana al seu domicili particular. El segon detingut, aquest cap de setmana en un aparcament d’un local d’oci d’Andorra la Vella, és un home resident de 26 anys per possessió de 2,4 grams de cocaïna.

Per últim, la policia ha detingut tres persones com a presumptes autors d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. Dimarts de la setmana passada, una dona i un home residents de 42 i 65 anys respectivament –exparella– van ser detinguts a Escaldes-Engordany per una agressió mútua a l’exterior d’un bar. A més, va ser detingut a Canillo un home resident de 21 anys per una agressió entre cònjugues en un domicili particular.