Detinguts dos turistes per sostreure 17 perfums per valor de 1.500 euros

La policia també deté un home de 73 anys per furtar una figura decorativa de 1.300 euros

La policia ha detingut aquest diumenge dos homes no residents de 42 i 22 anys com a presumptes autors d'un delicte de furt. Els infractors, en el seu pas per la frontera francesa, van ser aturats per la policia que, després de registrar el vehicle, va trobar una bossa de viatge on hi havia fins a disset perfums de diferents marques, sostrets presumptament d'establiments de perfumeria del Principat, per un valor de 1.540,95 euros. D'altra banda, la policia també va detenir el passat dijous un home no resident de 73 anys com a presumpte autor del mateix delicte. Després de ser requerits en una botiga d'Escaldes-Engordany, els agents es van adonar que l'infractor havia sostret una figura de decoració per valor de 1.385 euros, amb intencions d'endur-se-la amagant-la sota una jaqueta.

En total, el Cos de Policia ha procedit a la detenció de vuit persones durant aquesta darrera setmana (del 26 d'agost a l'1 de setembre). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (1), contra el patrimoni (3), contra la seguretat del trànsit (3) i altres (1).

En l'àmbit de la seguretat del trànsit, la setmana passada es van detenir dos homes residents de 36 i 22 anys després d'haver donat un resultat positiu en el pertinent control d'alcoholèmia d'1,72 g/l i 0,86 g/l respectivament en un control rutinari. A banda, un altre home resident de 52 anys també va ser detingut després d'accidentar-se i donar un resultat positiu d'1,78 g/l.

Pel que fa a la salut pública, el passat dimarts també es va detenir un home no resident de 26 anys, a la frontera del riu Runer, per possessió d'1,8 grams d'MDMA quan intentava accedir al Principat en un autocar de línia regular.