Dos nous aparcaments a Escaldes-Engordany

Els dos espais d'estacionament es troben ubicats a les carreteres de l'Obac i d'Engolasters

Escaldes-Engordany disposa, des d'aquest dimecres, de dos nous aparcaments situats a la carretera de l' Obac i a la carretera d' Engolasters (Pont de la Plana).

D'aquesta manera, s'ha posat en funcionament l'aparcament de les Molleres situat a la carretera de l'Obac, i que connecta amb la carretera d'Engolasters per als vianants. Disposa de 36 places i pròximament s'hi ubicarà també una estació de bicicletes elèctriques Cicland, tal com informen des del comú.

Per altra banda, també ha quedat obert l'aparcament vall del Madriu, ubicat a l'encreuament de la carretera d'Engolasters i el Pont de la Plana. Aquest aparcament, que disposa de 31 places, és un espai d'estacionament al peu del camí de la principal entrada a la vall del Madriu i està pensat, sobretot, per als visitants d'aquest espai natural. L'aparcament disposarà d'unes tarifes especials per a estades més prolongades que les habituals en qualsevol altre aparcament del centre, amb una hora gratuïta i un màxim de 10 euros al dia. Així mateix, la meitat dels ingressos recaptats seran destinats pel comú a projectes de conservació de la vall.

Amb l'obertura d'aquests dos nous aparcaments amb barrera, Escaldes-Engordany disposa de 2.258 places d'aquest tipus d'estacionament i un total de 3.774 comptant amb les zones blaves.