Encamp i Escaldes-Engordany comparteixen el servei de bus fins a Engolasters

S'emmarca dins d'un projecte per promocionar conjuntament la zona

El proper dissabte, 1 de juny, es posa en funcionament el servei d'autobús a Engolasters. Un servei que s'allargarà fins al 30 de setembre, tots els dies de la setmana, i que aquesta temporada es comparteix amb el comú d'Encamp en el marc del projecte per promocionar conjuntament la zona d'Engolasters.

En el cas d'Escaldes-Engordany el bus fa la primera sortida des del carrer de la Unió a les 9.30 hores i la darrera a les 20 hores, amb catorze parades fins arribar a Engolasters. La sortida des d'Engolasters és de les 10 hores fins a les 20.30 hores.

Quant a la parròquia d'Encamp, el servei entrarà en funcionament l'1 de juliol fins al 8 de setembre i el punt de sortida serà a la plaça dels Arínsols a partir de les 9 fins a les 20 hores, amb tres parades. La sortida des de Les Pardines serà a les 9.30 hores, fins a les 20.30 hores.

El preu del servei és d'1 euro el bitllet senzill, vuit euros per l'abonament de deu viatges, deu euros per l'abonament setmanal i 25 euros per l'abonament mensual. Els usuaris que disposin de la targeta magna, targeta blava i els menors de tres anys podran viatjar gratuïtament. 

Els usuaris podran distingir el vehicle, ja que s'hi podran veure fotografies d'Engolasters.