Encamp acull per desena vegada el primer equip d'handbol del Barça

El conveni de col·laboració se signa any a any

El comú d'Encamp ha estat aquest dimarts la seu de la recepció institucional a jugadors, cos tècnic i directiu del primer equip de l' FC Barcelona d'handbol. La cònsol menor  Esther París ha volgut donar les gràcies als representants blaugranes per la seva disposició a fer d'Encamp la seu de l'estada de pretemporada per desè any consecutiu.

La parròquia d' Encamp ha apostat molt fort pel turisme esportiu, com ho certifica per exemple la  Purito, que es va fer el cap de setmana passat; l'allotjament de diferents equips de l' FC Barcelona (fins dijous 8 d'agost estaran els d'handbol i més endavant estaran els d'hoquei), per dur a terme l'estada de pretemporada, entre altres. París ha explicat que "des del comú d'Encamp vam decidir fer una aposta clara pel turisme esportiu i en aquest sentit tenir la presència del Barça d'handbol és vital per la nostra parròquia". El fet que el primer equip blaugrana d'handbol faci deu anys que ha triat Encamp per fer la seva estada de pretemporada també ha estat valorat per la cònsol menor: "Si porteu deu anys venint, això significa que repetiu i que esteu bé".

El darrer mes de l'any hi haurà eleccions comunals i París ha comentat que "esperem que seguiu venint a Encamp, tot i que de moment l'acord de col·laboració és d'any a any i no ho podem allargar més a l'espera del canvi consular".