Encamp s'omple de gent pel Mercat de Nadal

Trenta-cinc paradetes estan situades a la plaça Sant Miquel

La plaça Sant Miquel d'Encamp s'ha omplert durant tot el matí gràcies a una nova edició del Mercat de Nadal. Més de 35 paradetes han dinamitzat un espai que havia estat aturat degut a les obres portades a terme pel comú a les avingudes. L'Associació d'empreses d'Encamp (AEE) ha preparat diferents activitats paral·leles durant tot el dia, per així dinamitzar una jornada en la qual es calcula una afluència al voltant de 1.500 persones.

L' AEE s'ha esforçat per tenir una bona jornada. Les baixes temperatures inicials han fet que la xocolata calenta amb coca que han servit a les onze del matí fos benvinguda. Paral·lelament, un grup de música animava l'ambient, mentre el públic anava omplint la plaça. De les 35 paradetes, moltes eren de guarniments nadalencs, però també penjolls, polseres, flors, i complements de papereria com llibretes i llapis. Cap a les dotze del matí, la plaça Sant Miquel ja presentava un bon aspecte i ha estat quan l'Esbart Sant Romà ha fet la seva actuació. Una combinació de dansa i música que ha agradat a tots els assistents. La jornada ha anat avançant amb molt públic i amb el rerefons de 'nadales'. El dia ha seguit amb activitats com el 'Fotomatón', repartiment de sopa, l'espectacle de màgia a càrrec de Gatzara i ha finalitzat amb el ja tradicional repartiment de vi calent.

L'AEE s'ha marcat com a objectiu "tornar a reprendre l'activitat a la plaça Sant Miquel ara que les obres estan gairebé acabades". En aquest mateix sentit, representants de l'AEE han explicat que volen "donar una mica de vida la parròquia i tornar a recuperar la normalitat que teníem abans de les obres".

Pel Mercat de Nadal d'Encamp s'esperen que passin un total de 1.500 persones, moltes d'elles turistes que han aprofitat el pont de la Puríssima, per acostar-se al Principat.

L'AEE estrena web

Amb l'objectiu de donar a conèixer totes les activitats que organitzen, l'Associació d'Empreses d'Encamp (AEE) ha estrenat el seu nou portal web a l'adreça www.aeencamp.com on s’aglutina informació de tots els seus associats, molts dels comerços i empreses de la parròquia d’Encamp. A la web es pot trobar dades pràctiques sobre la seva ubicació (amb mapa interactiu), fotografies, descripció de l’activitat i informació de contacte. D’aquesta manera, l’usuari pot trobar amb facilitat a través d’un cercador hotels, restaurants, botigues o supermercats d’ Encamp. A més de ser una web totalment 'responsive' (adaptada a tots els dispositius), de fàcil usabilitat (molt intuïtiva) i visual, és també un recull de totes les activitats que l’associació realitza al llarg de l’any.

Amb la nova web, doncs, l’AEE pretén (a més d’informar de les accions) donar més visibilitat als socis i per tant al teixit empresarial i comercial d’Encamp, així com exposar els beneficis d’adherir-se a l’associació.