Encamp presenta un ampli ventall d’activitats culturals pel curs 2019-2020

Incorpora nous cursos com el de sevillanes o el tallers de macramé i tapís per a la gent gran

El departament de Cultura del comú d'Encamp ha presentat el conjunt d'activitats culturals per al curs 2019-2020 amb gran varietat d'opcions. Enguany el catàleg incorpora classes de sevillanes per a infants i adults i els tallers d'agulles i llanes i de macramé i tapís per a la gent gran. El període d'inscripcions estarà obert a partir del 9 de setembre i es poden formalitzar al departament de Cultura i Afers Social de la parròquia, situat al carrer de la Valireta. Les activitats culturals començaran el dilluns 16 de setembre i s'allargaran fins al 12 de juny del 2020.

Al poble d'Encamp, els infants podran participar en activitats relacionades amb diferents modalitats artístiques, com classes de guitarra, piano o violí. També s'ofereixen tallers de dibuix i pintura, de manualitats o de teatre musical. Al Pas de la Casa, els nens i nenes podran aprendre a tocar la guitarra o la bateria, fer dansa contemporània o exercir el cos amb classes d'expressió corporal.

Pel que als adults, l'oferta inclou des de treballs manuals, com el tapís oriental, el brodat, la costura, la punta de coixí, el patchwork, la restauració, la pintura decorativa, dibuix i pintura, croquis o scrap. El catàleg es completa amb el ball en línia, la coral de Sant Miquel i l'Esbart Sant Romà d'Encamp.

Per últim, el comú ha preparat per a la gent gran diferents tallers, com de manualitats, de memòria, de costura o d'esports, on es duran a terme exercicis de gimnàstica de manteniment i tonificació o relaxació i Pilates, amb la incorporació d'un nou grup de treball en aquestes dues modalitats esportives.