Els Encants Vintage recapten prop d'11.000 euros

Els treballs per a la 4a edició d'hivern ja han començat

Unicef ha informat aquest dissabte que la recaptació obtinguda durant l'obertura dels Encants Vintage els passats dies 23 i 24 de maig a l'hotel Tulip Inn Andorra d'Escaldes-Engordany ha estat de 10.813,40 euros. Han estat moltes les persones i empreses que han col·laborat en aquesta 6a edició donant serveis i articles de moda, tan nous com de segona mà, per vendre com venint a comprar en els dos dies que han estat oberts. 

La valoració que es fa és molt positiva, ja que ha continuat la bona acollida entre totes les persones que hi han passat i que han fet alguna compra. Hi havia molt per triar, ja que es comptava amb prop de 900 articles a la venda. Centrats en la temporada d'estiu, s'hi ha pogut trobar des de bosses de mà a roba de platja, passant per bijuteria, perfumeria, jaquetes i roba de tota mena de primeres marques a preus molt assequibles. En aquesta ocasió, també hi ha hagut un córner amb roba d'home i un altre de nadó. 

El que també ha tingut molt bona rebuda ha estat el córner de l'ambaixadora dels Encants Vintage, la periodista i influencer Patricia Sañes, que va estar present aquest dijous als Encants acompanyant i aconsellant els assistents. 

Les peces que no han estat comprades es posaran a la venda ben aviat a la botiga dels Encants, oberta només els dimarts a la tarda entre les 16 i les 20 hores. El comitè ja està treballant en les novetats de la propera cita amb els Encants Vintage, que serà la 4a edició d'hivern durant el mes de novembre.