La Festa del Nòrdic celebra els 25 anys de l'esquí de fons

El comú oferirà als visitants una exposició fotogràfica commemorativa

Les oficines de Naturlandia han acollit aquest dimarts la presentació de la segona edició de la Festa del Nòrdic, que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de febrer. Un esdeveniment singular per a tots aquells amants de la neu. Competicions de les diferents proves nòrdiques de la parròquia són el principal atractiu d'una festa que enguany és especial, ja que se celebren els 25 anys de l'esquí de fons a la Rabassa, una pista que disposa de més de 15 quilòmetres de pistes situades a 2.050 metres d'altura. Per celebrar aquests 25 anys, s'oferirà als visitants una exposició fotogràfica commemorativa.

El que proposa la Festa del Nòrdic és un cap de setmana per passar amb la família, centrat amb la neu i l'esquí de fons. El conseller d'Esports, Pere Pràxedes, ha anunciat que "la festa començarà amb la seva inauguració per part de les autoritats, una actuació musical i una xocolatada". Aquests esdeveniments són una mostra que Andorra és un país de renom pel que fa a aquests tipus d'activitats. Pràxedes ha recalcat que "som la primera estació del país, i també una de les millors".

Josep Maria Cabanes, sots-director general de Banca País d'AndBank, ha celebrat un cop més l'èxit i la bona acollida que ha tingut aquesta segona edició, i ha afegit que "per la nostra entitat és un plaer estar immersos en la promoció de Naturlandia" i ha volgut destacar també que "és un espai amb una alta rendibilitat demostrada al llarg del temps". Gràcies a l'organització Snow Kids, aquest esdeveniment serà reconegut pròximament a escala internacional. Pel que fa a l'assistència, es preveu que hi assisteixin un mínim de 260 participants.