Festa a Pal-Arinsal per enviar roba al Nepal

L'estació vol destinar vestimenta de temporades passades a Muntanyencs per l'Himàlaia i necessita fons per a l'enviament

Vallnord-Pal Arinsal celebra aquest cap de setmana la seva primera festa de final de temporada benèfica. L'objectiu de l'estació és poder destinar tota la seva vestimenta de temporades passades a la Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia a Nepal i per fer-los-hi arribar necessita recaptar fons. És per aquest motiu que tota la recaptació de la festa es destinarà a aquesta finalitat.

Cada any l’estació escull una beneficiària de tota la vestimenta d’altres temporades que no s’utilitza. Es tracta de material en bon estat però que no es pot mantenir per causes diverses. Per poder fer arribar aquestes vestimentes al Nepal, l'estació necessita ajuda amb una part del cost de l’enviament, i per aquest motiu organitza, per primera vegada i al llarg de tot el cap de setmana, una festa de final de temporada benèfica. Els visitants podran gaudir de múltiples activitats, que  tindran un cost suplementari (a més del forfet de dia) d'un euro cadascuna. Aquest euro anirà destinat íntegrament a l’ajuda del cost d’enviament del material al Nepal.

Previsió del cap de setmana

L’estació preveu obrir al 100% totes les seves instal·lacions aquest cap de setmana amb un total de 29 circuits, sis remuntadors, setze activitats disponibles al Mountain Park i també s’afegeixen les activitats addicionals benèfiques. Els clients podran gaudir també de fins a cinc restaurants amb ofertes gastronòmiques variades.