Forfet gratuït per a tothom el proper diumenge a Pal Arinsal

L'estació de la Massana clou la temporada, novament, amb aquesta promoció d'agraïment a la clientela

L'estació d'esquí de la Massana, Vallnord Pal Arinsal, celebrarà el darrer cap de setmana de la temporada amb el forfet gratuït per a tots els clients. D'aquesta manera, i només vàlid per al diumenge 8 d'abril, el domini oferirà a tothom el forfet de dia gratuït. Només caldrà passar per qualsevol taquilla dels dos sectors per recollir la promoció. La temporada, que ha estat molt bona a nivell de neu, clourà aquest diumenge, pel sector Pal Arinsal, tot i que les estacions encara acumulen entre 140 i 265 centímetres de neu.

Coincidint amb la jornada de tancament, Pal torna a convertir-se en la meta de la Tri-Blanc, el triatló de muntanya en què, després de córrer set quilòmetres a peu i fer bicicleta durant dotze més, els corredors finalitzen amb una pujada de 680 metres en esquí de muntanya a les pistes de Pal. El recorregut surt de la plaça de les Fontentes, al centre de la parròquia de la Massana, i té el seu punt d'arribada a la plaça de la Caubella de Pal.

D'altra banda, l'Snowpark d'Arinsal se suma a la festa de comiat de la temporada amb la Duo Banked Slalom. Es tracta d'una prova 'freestyle' que ha organitzat en conjunt amb Free Smoking i que obsequiarà a tots els participants, a més dels premis que s'enduran els 'riders' que demostrin la seva superioritat en els eslàloms cara a cara. La festa començarà a les 11 hores i, amenitzada amb música en viu, serà oberta per a tot el públic. Cal recordar que el sector Ordino Arcalís encara romandrà obert fins el proper 30 d'abril.