El Freeride World Tour recorda el guia mort en una allau

En acabar la prova disputada a Arcalís se li ha fet un homenatge

L’estació d’esquí de Vallnord–Ordino Arcalís ha acollit aquest dimarts la tercera prova del Freeride World Tour 2018 al Baser Negre. L'esdeveniment ha estat marcat per les mostres de reconeixement al guia de muntanya que dijous de la setmana passada va perdre la vida en una allau mentre preparava l’esdeveniment. Així, han estat moltes les persones que han pres part en un emotiu acte d’homenatge, entre els quals familiars i amics, amb què s’ha clos la jornada. Se l'ha recordat amb clavells de color vermell.

Cal recordar que el guia, resident al país de 34 anys, es trobava juntament amb un altre membre de l’organització inspeccionant el recorregut quan van ser sorpresos per una allau. Va quedar cobert per la neu i, tot i que els equips d’emergència desplaçats al lloc dels fets van intentar reanimar-lo, no va ser possible salvar-li la vida. El seu company de feina, va patir una lesió al genoll.

La prova d’aquest dimarts ha conclòs amb la victòria d’Ariana Tricomi en dones i en homes, Kristofer Turdell. El director general de l’esdeveniment, Nicolas Hale-Woods, ha definit la competició andorrana d’“excel·lent”.