Gastronomia musical tots els dijous de maig

Ordino s'afegeix al Tast Music creat per la Massana, que portarà a cinc restaurants grups com Love It, La PeCera o Laguards

Les "micropropostes" de gastronomia i música de la Massana, englobades en el cicle Tast Music, tornen aquest mes de maig amb la novetat de la incorporació del seu germà de les Valls del Nord, Ordino. En aquesta tercera edició, es comptarà amb cinc "tastets de música" cada dijous de maig a cinc restaurants de les dues parròquies, tal com ha explicat aquest dilluns l'impulsor del Tast Music, Juli Barrero. Es començarà a Ordino i es tancarà a Ordino. Entremig la Massana. I tots els concerts destaquen per la seva "qualitat", a l'alçada dels menús que les acompanyaran, inspirats precisament per a l'ocasió, ha afegit Barrero.

El primer concert tindrà lloc a la pizzeria Coll d'Ordino i serà una proposta de "blues acústic" a càrrec de Laguards, ha explicat el conseller de Turisme, Dinamització i Esports de la parròquia, Jordi Serracanta. El segon serà al restaurant Cal Fontetes i parlarà francès, amb el grup Coprincesse. El tercer es realitzarà al V.O. Versió Original i transportarà als comensals fins al Brasil amb bossa nova i jazz acústic. El quart serà "el plat fort" d'aquest Tast Music, segons Barrero, tant pel grup, Love It, com per l'escenari, l'Hostal Palanques, on hi sonarà jazz acústic. Finalment el cicle es tancarà a El Traguet de la Cortinada, amb música dels 80 interpretada per La PeCera, grup precisament de Barrero.

Volem que el sopar "no sigui només portar a la boca tot allò que ens agrada, sinó també una experiència", ha refermat la consellera d’Educació, Joventut i Esports de la Massana, Natàlia Cusnir. Una experiència que també serà visual, ja que es convida als comensals a que vinguin caracteritzats per a cada ocasió (en funció de la música). Els qui ho facin rebran un obsequi, ha informat.

Cada restaurant oferirà menús inspirats amb la música. Els preus oscil·len entre els 20 i els 25 euros.

Barrero ha defensat que el Tast Music pràcticament sempre fa el ple però que la idea és no créixer i mantenir aquest format de petites propostes gastromusicals.