El Govern duplicarà les aportacions a la crida de la Plataforma d’ONG a favor dels damnificats pels huracans al Carib

Maria Ubach ja va avançar als països iberoamericans que Andorra aportaria una contribució voluntària a aquestes emergències

El Govern, a través del ministeri d’Afers Exteriors, duplicarà les aportacions que rebi la Plataforma d’ONG d’Andorra per la crida a favor de les poblacions i dels damnificats del Carib que han patit els devastadors efectes dels huracans Irma i Maria.

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, ja va avançar als països iberoamericans que Andorra aportaria una contribució voluntària a aquestes emergències, en el marc de la trobada iberoamericana organitzada a Nova York fa dues setmanes.

Fins a l’actualitat, el Govern sempre ha aportat una contribució voluntària a les crides de la plataforma d’ONG d’Andorra però, en aquesta ocasió, s’ha decidit contribuir amb la mateixa quantitat que recapti la plataforma, i motivar així la resposta solidària de la societat del Principat.

Així mateix, el ministeri d’Afers Exteriors també contribuirà econòmicament a favor dels damnificats de Mèxic arran del fort terratrèmol que va patir el país centreamericà fa dues setmanes. L’aportació es canalitzarà a través de la Plataforma d’ONG d’Andorra i la Creu Roja Mexicana.

  • Etiquetes