Grans resultats dels esportistes residents andorrans

Bernal, Ramos i Bou, protagonistes del juliol

Ja han passat dos dies d'ençà que el corredor colombià del conjunt Ineos  Egan Bernal es proclamava guanyador del Tour de França, la prova considerada el tercer esdeveniment esportiu mundial per darrere dels Jocs Olímpics i el Mundial de futbol. El corredor sud-americà, amb 22 anys, ha estat un dels corredors més joves en guanyar la prova francesa. Resident a Arinsal quan porta a terme la temporada d'Europa, Bernal és un dels habituals a les carreteres del país. El colombià, que fa només tres anys que es dedica al ciclisme en ruta, ha destacat anteriorment a la modalitat de BTT, on ha aconseguit dues medalles en dos mundials.

Un altre resident, el tenista  Albert Ramos, va aconseguir la victòria per terres suïsses al derrotar a la final del Torneig de Gstaad (ATP 250) el germànic Cedrik-Marcel Stebe per 6-3 i 6-2 i suma així el seu segon triomf de la seva carrera esportiva, dintre del circuit professional tenístic.

Dies enrere, el pilot de Montesa  Toni Bou va aconseguir el seu 26è títol de campió del Món de trial, essent una marca difícil de repetir pels seus contrincants com per les noves generacions.

D'aquesta manera, Andorra continua col·leccionant bons resultats en aquest juliol que està a punt de finalitzar. Els residents donen la talla i l'afer  FC Andorra es preveu que sigui "l'afer de l'estiu".