Grandvalira organitza un 'brunch' a benefici d'Unicef

Es farà el dissabte 23 de març al restaurant Solanelles

El restaurant Solanelles de Grandvalira acollirà aquest proper dissabte 23 de març la primera edició del 'brunch' solidari a benefici d'Unicef. El preu és de 60 euros i de moment hi ha una seixantena de persones inscrites i s'espera arribar al centenar. L'acció ha estat presentada aquest dijous per Alfonso Torreño, director de Grandvalira-Nevasa i per Marta Alberch, directora d'Unicef Andorra.

A banda del menjar centrat en la gastronomia de muntanya i de les creacions del prestigiós pastisser català Christian Escribà hi haurà sorpreses i una rifa, a més d'una fila zero per acollir els donatius de les persones que no podran assistir al 'brunch'. Tota la recaptació anirà destinada als projectes que té en marxa Unicef Andorra com la millora de l'educació al Buthan, la República Centreafricana o al Congo.

Alfonso Torreño ha explicat que el projecte s'emmarca en la filosofia de Grandvalira Social ja que treballa amb els nens i amb les escoles. El 'brunch', com ha avançat Marta Alberch, és la primera d'unes col·laboracions entre les dues entitats que es concretaran amb la signatura d'un conveni. "Complirem 25 anys i és una bona manera de celebrar-ho", ha apuntat Alberch. L'horari del 'brunch' d'aquest dissabte és de dos quarts de dotze a dos quarts de quatre.