Inaugurat un nou parc infantil a Anyós

La presentació de la nova zona d'esbarjo s'emmarca en el pla de millora dels parcs de la Massana

El quart d’Anyós ja compta amb dos parcs infantils des d'aquest dimecres: un als Oriosos, construït fa uns mesos, i el que s'ha inaugurat aquest dimecres just a sota de l’església de Sant Cristòfol d’Anyós, que donarà servei als infants del poble. La inauguració s’ha fet coincidir amb la festa major d’Anyós que, com és tradicional, ha comptat amb la benedicció dels vehicles.

El cònsol major, David Baró, ha explicat que “la creació d’aquest nou espai s’emmarca en el pla de millora dels parcs a la parròquia. Intentem fer inversions a tots els pobles ja que hem de tenir en compte les necessitats dels més petits”. Baró ha agraït al Govern, representat aquest dimecres per la ministra Sílvia Riva, la seva col·laboració per poder construir el parc al costat d’un lloc tan emblemàtic com és l’església de Sant Cristòfol, on hi ha uns entorns de protecció i per això el parc s'ha dissenyat tenint en compte la integració al paisatge.

Els jocs han estat construïts amb fusta de Robinia, un material que s’adequa a l’entorn i que té la característica de ser molt resistent a les baixes temperatures i als canvis meteorològics. Després de la inauguració s’ha fet el tradicional aperitiu de festa major com a cloenda de l'acte.