Publicitat
Publicitat

Jornet i Orgué, a la nova botiga Salomon

Els dos esportistes han pres part en la inauguració de la marca a illa Carlemany

Kilian Jornet ha inaugurat aquest dijous a la tarda la botiga de material esportiu Salomon del centre comercial illa Carlemany. A l’acte, a més, hi ha estat present Laura Orgué, un dels noms destacats en el món de l’esquí de fons i les curses de muntanya.

La inauguració ha servit per presentar oficialment la primera 'partner store' de Salomon a Andorra que, malgrat que ja va obrir les seves portes el mes d’agost passat, ha volgut oficialitzar ara la seva obertura i també presentar el que serà la col·lecció d’hivern amb una desfilada de moda.

La botiga Salomon forma part del grup Viladomat, que ja compta amb altres marques de moda i complements ubicades al centre comercial. Els orígens de Salomon, "una marca de roba esportiva d’altra tecnologia feta per esportistes per als esportistes" –ha explicat la cap de màrqueting de Viladomat, Marta Palau–, daten del 1947.

Jornet és ambaixador de Salomon i exemplifica, de la mateixa manera que ho fa Orgué, segons la marca, "els tres universos que integren les seves col·leccions": l’univers del 'trail', l’'outdoor' i l’esquí.

Etiquetes