'L'Últim estiu a Ordino' es remasteritza per la companyia An-danda-ra

El 29 d'agost i el 5 de setembre es representarà al Museu Casa d'Areny-Plandolit a partir de les 9 del vespre

El clàssic teatral andorrà ' L'Últim estiu a Ordino' serà remasteritzat els propers 29 d'agost i 5 de setembre, a les 9 del vespre per la companyia teatral An-danda-ra, en el marc de les nits d'estiu als museus. L'escenari serà el Museu Casa d'Areny-Plandolit, el mateix lloc on passa part de la novel·la de Joan Peruga.

L'obra que va complir 20 anys l'any passat, ja té una ruta per la parròquia d'Ordino i una obra de teatre. L'entrada tindrà un preu de 10 euros i es podran adquirir de manera anticipada al Museu Nacional de l'Automòbil, al Museu Casa d'Areny-Plandolit, al Museu Casa Rull, a la Farga Rossell, a la Casa de la Vall i a l' Espai Columba.

'L'Últim estiu a Ordino' explica com Sumpta és una de les filles de Donya Carolina i Don Guillem, barons de Senaller i Gramenet. Després de la mort del seu pare ha d'abandonar la casa familiar d'Ordino per poder arreglar els papers de l'herència. En poc temps Sumpta ha passat de ser una nena que trescava muntanyes a ser una senyoreta de ciutat.