L'aparcament del Parc Central es tanca a partir de dilluns

Un cop muntat l'envelat de la Fira d'Andorra la Vella, es reobrirà de l'11 al 15 d'octubre en previsió de l'afluència de turistes espanyols el pont del Pilar

El muntatge de l’envelat que acollirà la 39a edició de la Fira d’Andorra la Vella, que se celebrarà entre el 27 i el 29 d’octubre, s’iniciarà el proper dilluns 9, moment a partir del qual l'aparcament del Parc Central haurà de quedar lliure de vehicles, segons informa el comú de la capital. Tot i això, un cop muntada l’estructura, a partir del dimecres 11 a la nit i fins al diumenge 15, en previsió d’una important afluència de turistes espanyols amb motiu del Pont del Pilar, es reobrirà l’aparcament.

Un cop passat aquest període, continuarà el procés de muntatge de la Fira d’Andorra la Vella. L’aparcament recuperarà les 540 places disponibles cinc dies després que hagi finalitzat l’esdeveniment, és a dir, a partir del 3 de novembre. 

D'altra banda, entre el dilluns 9 d’octubre i el divendres 3 de novembre, quedarà inhabilitada provisionalment la minideixalleria situada en aquest aparcament.