L'home intoxicat per una planta surt de l'UCI

La seva parella va ser donada d'alta aquest dimecres a la tarda després que fa un parell de dies deixés la Unitat de Cures Intensives

L'home de 64 anys d'edat, que va ingressar a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell en un estat molt greu després d'ingerir una planta silvestre tòxica anomenada tora, serà pujat a planta aquest dijous a la tarda. D'aquesta manera surt de la Unitat de Cures Intensives on hi estava ingressat des de mitjans de la setmana passada. L'home es troba en estat estable i fora de perill, segons han informat des del centre hospitalari.

D'altra banda, la parella, una dona de 63 anys també ingressada per ingerir la mateixa planta, va ser donada d'alta aquest dimecres a la tarda, després que dilluns passat sortís de l'UCI.

Cal recordar que van ser quatre les persones, d'una mateixa família, que dimecres passat van ingressar a l'hospital a causa d'una intoxicació, però divendres les dues noies de 29 i 23 anys ja van rebre l'alta hospitalària.

L'hospital està a l'espera de rebre les analítiques que ha encomanat en alguns centres de referència de fora d'Andorra per determinar la causa exacta de la intoxicació alimentària, que va causar greus complicacions als afectats fins al punt que es va témer per la seva vida.