L'ingressat a Barcelona per l'accident a la Massana ja està a planta

La conductora detinguda ha passat a disposició judicial aquest divendres a la tarda

El jove de 20 anys que ha resultat ferit greument en l'accident d'aquest dijous i que està ingressat a Barcelona ja està a planta. Des de l'hospital de Sant Pau, on ha estat intervingut de diverses fractures facials i corporals, s'ha informat aquest divendres que el jove s'ha traslladat a una habitació després de l'operació i no ha estat necessari que es quedés a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Per contra, continua a l'UCI de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell l'home de 59 anys que pateix una fractura de pelvis a conseqüència del sinistre, en què van topar frontalment dos vehicles al punt quilomètric 7,580 de la CG3, entre Ordino i la Massana.

En l'accident hi va haver una víctima mortal, de 55 anys, i cinc persones ferides de diversa consideració. La persona difunta conduïa una camioneta de l'empresa de construcció on treballava, i viatjava amb quatre companys més de treball: un, el que està ingressat a Barcelona; un altre, que està a l'UCI d'Andorra, i els altres dos ja han estat donats d'alta. La conductora de l'altre vehicle, un tot terreny, ha estat donada d'alta aquest divendres al matí, però la policia l'ha detinguda com a presumpta autora dels delictes d'homicidi i lesions per imprudència greu. La dona ha passat a disposició judicial aquest divendres a la tarda.