Lo Mandongo tanca amb una bona acollida per part dels turistes

Els restaurants decideixen mantenir el menú Calçots fins a finals de març

La desena edició de les jornades gastronòmiques Lo Mandongo de la Massana es va tancar el passat cap de setmana amb una bona valoració per part dels 23 restaurants participants. “En les darreres edicions hem comprovat que aquestes jornades gastronòmiques on millor funcionen és als restaurants tradicionals ja que els turistes busquen provar la gastronomia local”, explica el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles.

Pel que fa al tipus de clients, els restaurants asseguren que han tingut públic local i també turistes, destacant un augment dels turistes russos i polacs. Durant un mes els establiments han ofert uns menús amb preus ajustats i amb la carn de porc com a protagonista. Els participants han estat: Borda Casa Vella Palés, Borda Raubert, Borda de l’Avi, Molí dels Fanals, la Borda Secreta, la Torrada, Tequilando, la Toscana, Residència Aldosa, Hostal Palanques, Sant Romà, el Cabin, 360º Eatery&Bar, el Racó dels Amics, Casa Eyre, Rústic, la Pampa, hotel Sant Gothard, Abba Xalet Suites Hotel, Émo Hotel Palomé, borda Eulari, l’Hort de Casa i can Silvino.

Tot i que Lo Mandongo ja s’ha acabat, continua encara el menú Calçots, ja que com que és un producte de temporada, i davant la bona acollida, els restaurants han decidit mantenir-lo fins a finals de març.

Balielles ha agraït “la gran implicació dels restaurants en la dinamització de la parròquia ja que la gastronomia és cada cop més un bon reclam” i també ha destacat la gran qualitat de la gastronomia local.