Més d'1 milió d'euros per un perfum

El flascó està decorat amb 3.571 diamants, perles, topazis, més de 2 quilos d'or de 18 quirats i fins a 5 quilos de plata pura

El fabricant de perfums, The Spirit of Dubai by Nabeel, ha creat el que és la fragància més cara del món, amb un escandalós preu d' 1.154.709 euros. El flascó, amb una capacitat de 3 litres, està dissenyat amb vidre de Murano decorat amb 3.571 diamants, perles, topazis, més de 2 quilos d'or de 18 quirats i fins a 5 quilos de plata pura. A banda, també hi figuren diversos elements decoratius, com un falcó, cavalls, roses i un globus terraqüi. 

La peculiaritat del perfum recau en la seva duració, ja que sobre la pell, l'olor queda impregnada fins a 12 hores, mentre que a la roba, l'efecte s'allarga fins als 30 dies. L'aerosol funciona mitjançant un control remot de llarga distància.  Asghar Adam, mestre perfumista i creador de la fragància, ha assegurat que "ja hi han diversos compradors interessats a adquirir el producte". En aquest sentit, no hi ha indicis de la identitat de qui podrien ser aquestes persones disposades a gastar-se aquest milió d'euros en el consumible.