Més de 3.000 persones estrenen la temporada a Pal Arinsal

L'estació ha obert el cap de setmana amb el 89% de pistes i el 97% de remuntadors oberts

Vallnord-Pal Arinsal ha donat aquest cap de setmana el tret de sortida a una campanya que preveu 136 dies d'obertura superant les previsions, tal com han indicat des de l'estació, afegint que han rebut més de 3.000 persones, ja sigui amb forfet de temporada, forfet de dia, passi de vianant o d’activitats.

Els clients han pogut gaudir durant tot el cap de setmana del 89% de pistes així com el 97% de remuntadors, tots els circuits d’esquí de muntanya i raquetes disponibles i dotze activitats alternatives. Des del primer dia, l’estació ja té tots els sectors oberts i connectats. També han pogut obrir a Arinsal, la pista Marrades ubicada a la cota 1.500, amb l’objectiu de mantenir-la oberta tots els dies de la temporada. En funció del sector, els esquiadors es podien trobar amb gruixos de neu de fins a 60 centímetres amb una qualitat de neu pols-dura, segons Vallnord-Pal Arinsal. Tal com assenyalen des de l'estació, "les bones condicions meteorològiques l’han convertit en un cap de setmana d’obertura molt positiu".

Vallnord-Pal Arinsal preveu mantenir aquesta previsió d’obertura durant els propers dies. L’estació tindrà connectats tots els sectors, tots els circuits d’esquí de muntanya i de raquetes es mantindran oberts. La restauració també és mantindrà en funcionament gairebé en la seva totalitat així com les activitats alternatives.

Fins al proper 13 d’abril, l’estació estarà operativa cada dia amb un horari d’obertura de nou del matí a cinc de la tarda i a partir del març, s’ampliarà l’horari d’obertura fins a les sis de la tarda.