La Mostra Gastronòmica d'Andorra s'amplia amb l'Espai Gourmet

La cuina japonesa és la invitada d'aquesta 28a edició amb el xef d'estrella Michelin, Hikeki Matsuhisa

La novetat d'enguany de la Mostra Gastronòmica d'Andorra que se celebra a l'ACCO d'Ordino el diumenge 10 de novembre consisteix en l' Espai Gourmet els dos dies anteriors, el divendres dia 8 i el dissabte 9. La cuina invitada en aquesta edició de la mostra pel diumenge és la japonesa amb la presència de Hikeki Matsuhisa, xef del restaurant Koy Shunka de Barcelona i possessor d'una estrella Michelin. El cuiner ja coneix Andorra, ja que durant aproximadament sis mesos l'any fa una estada a l'hotel Hermitage, on té el restaurant gastronòmic  Koy Hermitage.

Tal com ha indicat Jordi Serracanta, conseller de Turisme, Esports i Dinamització d'Ordino, s'han buscat alternatives per a intentar cobrir la demanda que té la mostra, ja que l'any passat, les 370 entrades es van esgotar abans del diumenge i hi va haver gent que no hi ha va poder accedir. "Vam pensar que podríem fer algun complement més perquè acabés sent un cap de setmana gastronòmic a Ordino". Per això, en aquesta edició, s'ha creat l'Espai Gourmet .

Pel que fa a la mostra, hi haurà un total de 20 expositors i Serracanta ha volgut posar en rellevància que "l'essència de la mostra segueix sent diumenge". Els tiquets per aquesta mostra ja es troben a la venda amb un preu de 32 euros l'entrada anticipada i 35 euros si es compra el mateix diumenge. El conseller també ha destacat la cursa de cambrers de la mostra per decidir qui és el millor cambrer d'Andorra, ja que "aquest any s'ha vist incrementat econòmicament el premi". Finalment, Serracanta ha indicat que cada vegada és més la gent que ve de fora per gaudir de la mostra i ha conclòs confessant que la idea és que l'Espai Gourmet "continuï amb el temps".