Naturlandia rep un 15% més de visitants el mes de desembre

La facturació ha tingut un increment del 10%

Naturlandia ha incrementat el mes de desembre un 15% el número de visitants en relació al mateix període de l'any passat. Això ha suposat un increment de la facturació del 10%. Durant el Pont de la Puríssima, Naturlandia va registrar una bona afluència de visitants, amb pics de 1.660 usuaris el dia 7 de desembre i de 1.766 el dia 8. Pel que fa a les vacances de Nadal, del 22 al 31 de desembre hi ha hagut un total de 8.579 visitants, un 22% més que als mateixos dies del 2017.

El producte més demanat pel turista ha estat l’entrada única amb tot el ventall d’activitats que aquesta inclou. El registre de clients ha estat positiu, propiciat per les excel·lents temperatures i la forta entrada de visitants al país. Els dies de major afluència han estat el 28 de desembre, amb 1.074 visitants, el 29 (1.156) i el 30 (1.183).

Malgrat les poques nevades i les altes temperatures posteriors, les pistes d'esquí de fons s'han pogut obrir dotze dies durant el mes de desembre, quatre per al públic en general i vuit per a clubs i federacions amb reserva prèvia, així com clients amb forfet de temporada. Amb el treball del personal de l’estació s’han pogut mantenir fins a set quilòmetres de pistes marcades a la zona del bosc.