Nit jove entre parkour, inflables i bàsquet

Els jugadors del MoraBanc Andorra, Guille Colom i Dylan Ennis, han compartit una estona amb els joves durant l'Encamp Nit

El Complex d'Encamp ha acollit aquesta nit la celebració de la 10a edició de l'Encamp Nit. Amb l'objectiu de "brindar un altre tipus d'oci al que normalment els joves tenen associat com a festa" la trobada ha proposat múltiples activitats diverses que s'han allargat fins a les dues de la matinada. Entre les novetats d'enguany cal destacar l'existència d'un scape room creat especialment per la trobada on els joves han hagut d'aconseguir trobar la sortida abans de trenta minuts. Malgrat que no és una novetat respecte a l'any passat, aquesta vegada el parkour ha comptat amb la presència de Leo Ruban i els germans Hadim, "un nivell que habitualment no tenim a Andorra", tal com ha destacat la tècnica de joventut del punt d'informació juvenil d'Encamp, Cristina Segura.

A més, els joves també han pogut provar de primara mà el què és la realitat virtual. "Esperem que al llarg de la nit passin prop de 700 joves", ha apuntat Segura. "El que volem transmetre és que es pot conèixer gent nova practicant esport i jugant perquè hi ha moltes maneres de divertir-se més enllà del que els joves entenen com a festa". En l'espai més esportiu, concretament a la zona de bàsquet, s'hi han deixat veure els jugadors del MoraBanc Andorra Guille Colom i Dylan Ennis, que han compartit una estona amb els joves.

L'Encamp Nit també ha comptat amb un taller i exhibició d'skate amb ASSEA, un taller creatiu de grafits amb Jose 'Putilla' i David Segura 'Sane', tornejos esportius de futbol 5, tenis taula, slots, inflables i de PlayStation i Wii, un torneig multimèdia Fifa 19 a càrrec de What you play, així com una exhibició de les escoles de dansa Areaesport, Líquid dansa, TC Escola de dansa i Primer pas. A més, els joves que participin en les diverses competicions optaran a nombrosos premis i la vetllada finalitzarà amb l'entrega de guardons i una xocolatada.