Noves afectacions per les obres de remodelació a Encamp

A partir del 19 dʼagost començaran els treballs a lʼavinguda de François Mitterrand i a la plaça del Consell

Amb motiu de l'evolució de les obres de remodelació de les avingudes de Joan Martí i de François Mitterrand, a partir del dilluns 19 d'agost quedarà tallat a la circulació el tram de lʼavinguda de François Mitterrand que comprèn des del carrer de les Escoles fins a la cruïlla del carrer dels Arínsols. Aquesta fase de lʼobra finalitzarà a principis del mes de desembre. A més, sʼhabilitarà un punt de gir a la cruïlla del carrer de les Escoles amb René Baulard perquè els vehicles que pugen per lʼavinguda de Joan Martí puguin canviar el sentit de la marxa. També seguiran els treballs a les voreres de lʼavinguda de Joan Martí i a la plaça de Sant Miquel.

Tanmateix, des del dilluns 19 dʼagost, i fins a finals del mes de setembre, començaran els treballs de remodelació de la plaça del Consell fins al carrer de la Girauda (Fase A al plànol). Per aquest motiu, els vehicles no podran sortir a lʼavinguda de Joan Martí per la plaça del Consell, i sʼhabilitarà una sortida pel carreró que hi ha a la part superior de la plaça de Sant Miquel (color blau al plànol).

A partir del 16 de setembre, i fins a finals dʼoctubre, començaran els treballs de la segona fase del carrer Major (Fase B al plànol), on el carrer Major quedarà tallat pràcticament en la seva totalitat. Els vehicles que accedeixin des del carrer de Sant Miquel podran sortir a lʼavinguda de Joan Martí pel costat de lʼesglésia de Sant Miquel (color verd al plànol). A principis dʼoctubre s'informarà de noves afectacions que afectaran el darrer tram del carrer Major (Fase C del plànol).