Oci i esbarjo de 1.100 m2 per a la Cortinada

La nova zona estarà enllestida a la tardor i comptarà amb un espai de descans, un per a infants de 4 a 12 anys i un per a nens i nenes més petits

El poble de la Cortinada comptarà aquesta tardor amb una nova zona d'esbarjo, a la zona anomenada Terra de la Closa, que en l'actualitat és un aparcament públic (a tocar de l'hotel Mu). Concretament, serà una àrea lúdica i esportiva, ha informat la corporació, de 1.107 metres quadrats i dividida en tres blocs: una zona d'adults, una per a infants de 4 a 12 anys i una per a nens i nenes més petits, de 2 a 6 anys.

La inversió per al nou espai d'esbarjo és de 324.013 euros. El comú ha obert un concurs nacional amb la idea de poder començar les obres aquest estiu. Tenen una durada de quatre mesos i, per tant, molt probablement el nou espai públic serà una realitat a la tardor.

La zona d'adults, de 240 m2, incorporarà taules i bancs, i les dues zones de jocs infantils, de 522 i 344 m2, comptaran amb pistes esportives i elements com un balancí, un joc de rotació, un gronxador amb cistella, dos tobogans metàl·lics que s'integraran al pendent de la parcel·la, conjunt de jocs de fusta i una tirolina. Els espais comptaran amb paviment de seguretat, ha explicat el comú.

Aquest nou espai és possible ja que a pocs metres de distància s'està construint el nou aparcament a les Massanelles, justifica la corporació, i perquè és una demanda de la mateixa població de la localitat.