Ordino Arcalís tanca el primer dia de temporada amb 2.000 visitants

A causa de la quantitat de gent, l'estació posa en funcionament el telecadira de la Basera

Ordino Arcalís, que aquesta temporada d'hivern s'integra de ple al grup Grandvalira Resorts, ha rebut aquest dissabte 16 de novembre, en el primer dia d'obertura de l'estació, al voltant de 2.000 esquiadors entre tots aquells amb forfet de temporada (Grandvalira, Ordino Arcalís, Valls del Nord, esquí extraescolar o Ski Andorra) i forfets de dia/multidia on ha obert amb deu pistes i ha ampliat el nombre previst de remuntadors, amb la posada en funcionament del telecadira de la Basera.

Les nevades dels darrers dies ha fet que l'estació tingui uns gruixos de neu pols d'entre 20 i 40 centímetres.

Tot i les previsions de neu per aquest diumenge, Ordino Arcalís mantindrà la producció de neu amb els canons, degut a les bones condicions. D'aquesta manera l'estació integrant del grup Grandvalira Resorts anirà obrint progressivament més remuntadors i pistes al llarg de la propera setmana.

Ordino Arcalís ha estat la primera estació a Andorra en obrir les seves portes en el que es preveu que sigui "una temporada d'esquí de les més llargues dels últims anys", segons indiquen des d'Ordino Arcalís en tenir la previsió d'obrir un total de 1 70 dies d'esquí fins al tancament previst el 3 de maig.